راه های رفع ترک های پوستی چیست؟

راه های رفع ترک های پوستی چیست؟

راه های رفع ترک های پوستی چیست؟ ترک های پوستی ، که به عنوان کشش نیز شناخته می شوند ، معمولاً لکه های قرمز یا مایل به سفید پوستی هستند که در نواحی خاصی از بدن ایجاد می شوند. برخی تغییرات ناگهانی در بدن مانند افزایش وزن باعث کشیدگی پوست می شود. کلاژن پروتئینی است که به ایجاد خاصیت ارتجاعی پوست کمک می کند. اگر پوست به اندازه کافی از این پروتئین برخوردار نباشد ، در اثر تغییرات ترک می خورد. علاوه بر افزایش وزن ، عوامل دیگری مانند بارداری ، جراحی کاشت سینه ، بدنسازی ، سطح بالای سیارک ها و سندرم مارفان نیز باعث ایجاد ترک در پوست می شود.

ترک های پوستی ، که ضایعات قرمز یا صورتی هستند ، می توانند در هر نقطه از بدن ظاهر شوند ، اما مکانهای بیشتری وجود دارد که مقادیر زیادی چربی در آن ذخیره می شود. شایع ترین نواحی عبارتند از: شکم ، قفسه سینه ، بازوها ، زیر بغل ، کمر ، ران (داخل و خارج) ، لگن و باسن. علائم کشش در مردان و زنان بسیار رایج است. با این حال ، اگر از نوجوانی به سن بلوغ می روید یا مادر می شوید ، این علائم علائم کشش برای شما بسیار ناخوشایند خواهد بود. اما به طور کلی ، چرا این کشیدگی ها و ترک های پوستی ظاهر می شوند؟ اگرچه پوست به طور طبیعی الاستیک است ، اما در حین رشد سریع یا کشش شدید ، بافت های الاستیک زیر پوست پاره می شوند که منجر به ظهور خطوط نازک بنفش به عنوان نشانه های ترک خوردگی پوست می شود.

آیا فقط زنان باردار دچار ترک خوردگی روی پوست می شوند؟

اگرچه زنان باردار بیشتر از بقیه مستعد ترک خوردگی پوست هستند ، اما هر کسی می تواند آن را تجربه کند. به عنوان مثال ، نوجوانان به دلیل رشد سریع اندام ها و رسیدن به سن بلوغ بیشتر مستعد علائم ترک پوست هستند. علاوه بر این ، افرادی که در کوتاه مدت بیش از حد چاق یا لاغر می شوند ، قطعاً این خطوط باریک بنفش روی بدن آنها ظاهر می شود.

علل ایجاد ترک در پوست در دوران بلوغ و بارداری

علل ایجاد ترک در پوست در دوران بلوغ و بارداری

ترک های پوستی اغلب در دوران بلوغ ، بارداری و تغییرات شدید وزن ایجاد می شود. حدود 30 درصد از افراد در دوران بلوغ دچار کشیدگی یا ترک در پوست می شوند و حدود 70درصد از زنان در دوران بارداری با آن روبه رو می شوند. در صورت بارداری ، سن اولین بارداری برای ظاهر شدن ترک ها بسیار مهم است. بیشتر زنانی که بین سنین 16 تا 20 سالگی باردار می شوند دچار ترک های پوستی می شوند ، در حالی که زنانی که اولین بارداری آنها بعد از 35 سالگی است بسیار کمتر در معرض ابتلا به آنها هستند. این ترک ها معمولاً بعد از ماه چهارم بارداری ظاهر می شوند. ترک های پوستی حتی می توانند بعد از تولد ایجاد شوند. در برخی افراد ، اولین بارداری بدون ترک در پوست می گذرد ، اما در بارداری های بعدی بیمار با این مشکل روبرو می شود.

بیماری

هر مشکلی که منجر به افزایش وزن ، رشد ناگهانی یا مشکلات پوستی شود نیز می تواند باعث ترک خوردگی پوست شود. برخی بیماریها باعث تغییرات فیزیکی و ایجاد ترک در پوست می شوند. به عنوان مثال ، بیماری های غدد فوق کلیوی ، مانند بیماری کوشینگ و موارد نادر ، مانند سندرم مارفان و Ehlers-Danlos باعث ایجاد ترک در پوست می شود.

روش های درمان ترک های پوستی و علائم کشش

روش های مختلفی برای از بین بردن ترک های پوستی یا ترک های پوستی وجود دارد. مهم است که قبل از درمان ، ابتدا علت این عارضه مشخص شده و سپس درمان شروع شود ، چه در خانه و چه از نظر پزشکی. زیرا در غیر این صورت این احتمال وجود دارد که شما به روند درمان پاسخ ندهید.

درمان دارویی میتواند یکی از راه های رفع ترک های پوستی باشد

یکی از اولین راه ها برای از بین بردن ترک های پوستی ، استفاده از ترکیبات حاوی رتینوئیدهای تجویز شده توسط پزشک است. در این مرحله از درمان ، متخصص به بیمار ترکیبات حاوی رتینوئیدها را توصیه می کند. رتینوئیدها تأثیر بسزایی در تولید کلاژن در پوست دارند و سلامت و طراوت پوست را باز می گردانند. البته استفاده از رتینوئیدها به هیچ عنوان برای زنان باردار توصیه نمی شود و در برخی موارد این ترکیبات حتی برای زنانی که زایمان کرده اند و در حال شیردهی هستند مناسب نخواهد بود.

ویتامین A

ویتامین A حاوی رتینوئیدها است. استفاده موضعی از ویتامین A یا تجویز خوراکی می تواند به ظاهر و سلامت پوست شما کمک کند. هویج و سیب زمینی شیرین منابع خوبی از ویتامین A هستند.

آلوئه ورا

آلوئه ورا

آلوئه ورا دارای خواص نرم کننده و درمانی است. اگرچه هیچ شواهد بالینی مبنی بر اثربخشی آلوئه ورا در درمان ترک های پوستی وجود ندارد ، اما با توجه به خواص این گیاه می توان از آن برای بهبود ترک های پوستی استفاده کرد. عصاره آلوئه ورا را برداشته و بعد از حمام روی پوست خود بمالید.

روغن نارگیل

این روغن دارای خواص درمانی است و مدت زمان بهبود زخم را کاهش می دهد. با استفاده از روغن نارگیل روغنی که از مواد شیمیایی یا حرارت استفاده نمی کند می توان ترک های روی پوست را برطرف کرد.

آب سیب زمینی

تحقیقات اسرار باورنکردنی پشت این محصول ارزان اما مغذی را فاش کرده است. سیب زمینی سرشار از ویتامین (ویتامین C و B) و مواد معدنی (منیزیم ، کلسیم ، روی ، پتاسیم ، فسفر و …) است که به رشد و بازسازی سلول ها و تولید کلاژن و الاستین کمک می کند. با استفاده از چاقو ، سیب زمینی ها را به برش های نازک برش دهید. یک تکه بردارید و آن را به صورت دایره ای روی همه ترک ها بمالید مطمئن شوید که آب سیب زمینی روی همه سطوح ترک خورده مالیده شده است. آب سیب زمینی را به مدت 15 دقیقه روی سطح بدن خود بگذارید تا بهتر جذب شود و به مالش همزمان ادامه دهید.بعد از اتمام کار بدن خود را با آب ولرم بشویید. این روش را یکبار در روز برای اثر بخشی تکرار کنید.

روغن بادام تلخ

مطالعات نشان می دهد که پوست زنانی که در دوران بارداری شکم خود را با روغن بادام تلخ ماساژ می دهند ، کمتر از زنانی که از این روغن بدون ماساژ استفاده می کنند ، دچار ترک خوردگی می شوند.

تامین آب بدن از بهترین راه های رفع ترک های پوستی

برای بهبود مناسب ، بافت های بدن باید هیدراته شوند. با از دست رفتن آب بدن و سلول ها ، آنها نیز کوچک می شوند که می تواند علائم ترک خوردگی پوست را افزایش دهد. استفاده از لوسیون و روغن مناسب بدن ، به ویژه بلافاصله پس از استحمام ، می تواند کمک کننده باشد.

روغن کرچک

روغن کرچک برای درمان بیماری های پوستی و ریزش مو استفاده می شود و نتایج خوبی در درمان ترک های پوستی دارد. این روغن حاوی اسید ریسینولئیک است که به عنوان نرم کننده پوست شناخته می شود و روند بهبود ترک های پوستی را تسریع کرده و آنها را بسیار سبک می کند. هر شب قبل از خواب کمی روغن کرچک را گرم کنید و ترک های پوست را ماساژ دهید و از آن به مدت 15 تا 20 دقیقه استفاده کنید.

اسید هیالورونیک

با افزایش سن ، میزان کلاژن در بدن کاهش می یابد. اسید هیالورونیک به ساخت کلاژن کمک می کند. عصاره ها و کپسول های این اسید در بازار موجود است.

روغن زیتون

خواص درمانی زیتون

خواص درمانی زیتون ، از قدیم در دوران باستان شناخته شده بود. سرشار از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی عالی ، ارزش یکبار امتحان را دارد. بر اساس مطالعه تیم تخصصی پوست و زیبایی در آلمان ، روغن زیتون یکی از موثرترین روش ها برای پیشگیری و درمان ترک های پوستی است.

پروتئین ها

تخم مرغ سرشار از پروتئین است. برای درمان ترک های پوستی ، فقط به پروتئین هایی نیاز دارید که حاوی اسیدهای آمینه و پروتئین باشند. سفیده را از دو تخم مرغ جدا کنید. ناحیه آسیب دیده پوست را با آب تمیز کنید و سپس یک لایه ضخیم از سفیده تخم مرغ را با یک برس بمالید. اجازه دهید سفیده تخم مرغ کاملاً خشک شود و سپس با آب سرد بشویید. سپس کمی روغن زیتون روی پوست بمالید تا مرطوب شود. این کار را حداقل به مدت دو هفته هر روز انجام دهید.

لایه برداری

استفاده از مخلوط های لایه بردار ساده در خانه ، مانند روغن زیتون و شکر سفید ، می تواند به آهستگی لایه های آسیب دیده پوست را از بین ببرد و باعث بهبود بافت های سالم شود. اعتقاد بر این است که برخی از عصاره های گیاهی و اسانس ها هنگام استفاده روی پوست باعث ایجاد ترک در پوست می شوند. با این حال ، هیچ شواهد کیفی اثبات شده ای وجود ندارد که نشان دهد استفاده از لوسیون ها ، کرم ها یا روغن ها بر روی پوست می تواند به رفع ترک های پوستی کمک کند. اما تجربه شخصی بیماران اغلب پس از استفاده از این مواد بهبود را نشان می دهد.

آب لیمو و روشن شدن ترک های روی پوست

آب لیمو آن هزار و یک خاصیت شگفت انگیز دارد. آب لیمو سرشار از اسید و ویتامین C است ، توانایی پاکسازی سلول های مرده را دارد ، تا حدی اسکار را از بین می برد و علائم ترک پوست را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. با احتیاط نصف لیمو را روی آثار و ترک ها به صورت دورانی بمالید. این حرکت را حداقل به مدت 15 دقیقه تکرار کنید بدن را با آب ولرم بشویید تا کار به پایان برسد.

قند

قند

برخی افراد قند را یک روش میکرودرم ابریژن در هومیوپاتی می دانند. همانطور که قبلاً ذکر شد ، متخصص پوست این کار را با دستگاه میکرودرم ابریژن انجام می دهد. بنابراین ، با استفاده از اسکراب شکر ، می توانید میکرودرم ابریژن را به طور طبیعی انجام دهید و با مالیدن آن روی سطح ، لایه سطحی پوست را اصلاح کنید. برای تهیه اسکراب شکر ، یک فنجان شکر را با روغن بادام یا روغن نارگیل مخلوط کنید تا شبیه ماسه خیس ساحل شود ، سپس کمی آب لیمو به مخلوط اضافه کنید. این اسکراب را روی قسمت های ترک خورده بدن بمالید. اسکراب پوست را چندین بار در هفته به مدت 8 تا 10 دقیقه در حمام تکرار کنید.

کره کاکائو

کره کاکائو همچنین در از بین بردن ترک های پوستی بسیار مفید است. کره کاکائو یک مرطوب کننده طبیعی عالی است که پوست را تغذیه کرده و ظاهر ترک ها را بهبود می بخشد. دوبار در روز و به مدت چند ماه کره کاکائو را روی ترک ها ماساژ دهید. همچنین می توانید نصف فنجان کره کاکائو را با یک قاشق غذاخوری عصاره جوانه گندم ، دو قاشق چای خوری موم رنده شده و یک قاشق چای خوری روغن هسته زردآلو و ویتامین E ترکیب کرده و آن را حرارت دهید تا موم ذوب شود. می توانید مخلوط به دست آمده را در یخچال در ظرفی که به هوا نفوذ نمی کند ذخیره کرده و دو تا سه بار در روز روی ترک های خود بمالید.

بیشتر بخوانیدخواص پیله ابریشم برای پوست

روغن نارگیل و ویتامین E

ویتامین E معمولاً به دلیل خاصیت مرطوب کنندگی و حمایت از پوست تأمین می شود. و دارای خواص ضد پیری است. این نوع درمان را با روغن نارگیل هر روز اعمال کنید و در کوتاه مدت متوجه تغییرات عمیق در علائم علائم کشیدگی و زخم ها خواهید شد.

راه های رفع ترک های پوستی، ماساژ

ماساژ یکی از روش های اثبات شده علمی برای کاهش ترک های پوستی است. ماساژ به افزایش جریان خون و گردش خون در بافت های آسیب دیده پوست کمک می کند و باعث بهبود آنها می شود. ماساژهای مختلفی وجود دارد که با تماس با کلینیک دکتر هدایت با آنها آشنا خواهید شد.

روغن نارگیل و قهوه

بافت مات و خشن قهوه باعث افزایش گردش خون می شود و در ترکیب با روغن نارگیل باعث هیدراتاسیون می شود و در دراز مدت کاهش قابل توجهی در علائم کشش و زخم روی پوست ایجاد می کند.با ترکیبات قهوه،، روغن نارگیل ، آلوئه ورا 3و آب در یک کاسه ، همه مواد را مخلوط کرده و با قاشق چوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدست و غلیظی به دست آید. بعد از دوش گرفتن ، مقدار لازم را به مدت 5 دقیقه روی پوست با حرکت دایره ای ماساژ دهید. بگذارید 30 دقیقه بماند و کاملاً با آب بشویید. این روند را هر روز تکرار کنید.

درمان ترک های پوستی از نظر پزشکی

لایه برداری پوست

لایه برداری پوست

یک روش آسان برای درمان ترک پوست با تراشیدن یا لایه برداری پوست وجود دارد. در این روش ، سلول های مرده پوست برداشته می شوند و رشد سلول های جدید رخ می دهد. لایه بردارهای شیمیایی تأثیر مشابهی دارند و رشد و بهبود پوست جدید را تسریع کرده و لایه مرده روی سطح پوست را از بین می برند. البته استفاده بیش از حد از این محصولات می تواند باعث خشکی پوست شود ، بنابراین مرتباً از مرطوب کننده مناسب استفاده کنید.

درمان های موضعی

استفاده از کرم ها و پمادهای موضعی نیز راهی ارزان برای کاهش ظاهر ترک ها روی پوست است. این درمان باید به طور منظم ، مداوم و به مدت طولانی انجام شود تا مفید باشد. در درمان با کرم ، ترک ها به طور کامل از بین نمی روند ، اما ظاهر آن به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.

درمان ترک ها بامیکرودرم ابریژن

میکرودرم ابریژن درمانی است که از کریستال به عنوان لایه بردار استفاده می کند. این ذرات سطح پوست را خراش می دهند و اولین لایه پوست (اپیدرم) را از بین می برند. به عبارت دیگر ، آنها به عنوان یک سمبت عمل می کنند و این لایه را برمی دارند ، سطح پوست را پاک می کنند و پوست را برای تولید کلاژن تحریک می کنند ، بنابراین پارگی لایه دوم پوست (درم) را درمان می کنند و پوست را صاف می کنند.

میکرونیدل

یکی از موثرترین درمان ها برای ترک خوردن پوست میکرونیدل است. البته برای بهبود نتایج درمانی ، همزمان از داروهای تولید کننده کلاژن و ضد ترک استفاده می شود و این مواد در کوکتل های مزوتراپی به روش میکرونیدل وارد پوست می شوند و اثر خود را در لایه های عمیق پوست باقی می گذارند. این روش که مزونیدلاسیون نامیده می شود ، یک روش ترکیبی و غیر تهاجمی است که با افزایش جریان خون محلی ، نقش بسزایی در بازسازی بافت قدیمی و ایجاد سلول های جدید و جوان دارد. کوکتل مزوتراپی شامل مواد مختلفی است که به طور خاص با توجه به نیازهای هر فرد تجویز می شود. میکرونیدل تولید کلاژن بدن را تحریک می کند ، که یک بافت همبند برای استحکام و انعطاف پذیری پوست است و در نتیجه ترک های پوستی را التیام می بخشد.

جراحی زیبایی

جراحی زیبایی

در صورت شکست درمان های دیگر ، می توان از جراحی زیبایی استفاده کرد که هزینه نسبتاً بالایی دارد. جراحی می تواند باعث ایجاد عارضه شود ، اما ترک های پوستی را برای همیشه برطرف می کند. ابدومینوپلاستی یک عمل جراحی است که نه تنها ترک های روی پوست را از بین می برد ، بلکه پوست اضافی و چربی اضافی را نیز از بین می برد. در نتیجه این درمان ، پوست سفت شده و قوی تر به نظر می رسد.

لیزر درمانی یکی از راه های رفع ترک های پوستی

اکثر افرادی که دارای پوست ترک خورده هستند می توانند این روش را به عنوان آخرین راه حل بیابند ، اما نکته مهم در مورد روش لیزر تأثیر عظیم آن است. به طور کلی می توان گفت که اگر از مراحل قبلی نتیجه نگرفتید ، لیزر آخرین راه برای از بین بردن ترک های روی پوست است. معمولاً هنگامی که شدت و میزان ترک های پوستی در بدن بسیار زیاد باشد یا سرعت این ترک ها افزایش یافته باشد ، متخصص از روش لیزر برای درمان ترک های پوستی استفاده می کند. همانطور که گفته شد روش لیزر به هیچ عنوان برای زنان باردار توصیه نمی شود.

0 / 5. 0

1 دیدگاه برای “راه های رفع ترک های پوستی چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *